Natt

Jaha om cirkus sju timmar sitter man på tåget hemmåt. Förhoppningsvis. SJ har ju inte varit allt för pålitliga. Men än så länge ser det bra ut, om man litar på deras hemsida. Och jag har inte så mycket till val.

Kom just in från en kort utekväll med S. Trevligt måste jag säga.

Nu ska jag packa det sista, diska och tömma kylen. Har hunnit använda upp alla mina glas och hälften av mina muggar på 24 timmar. Jag är fantastisk på så många olika vis.

Då var bara frågan: dator, eller inte dator. Kameran eller inte kameran. Det bästa är att jag kan packa med mycket hem, så mycket jag kan bära, och ta med mig inget tillbaka för en vecka och cirka tre dagar efter jag landar här i Umeå igen så flyttar jag uppåt. Så jag behöver inte ens försöka tänka smart när det kommer till packning den här gången!

Lördag

Jag trodde igår, när jag slocknade kvart i åtta och vägrade vakna innan elva, då karlsloken min ringde, att jag kanske skulle få sova hela natten, som den gången jag gjorde min första vecka under jord. Då somnade jag vid sju och vaknade defenitivt klockan elva nästa dag. Men nej, trots att jag åt, bytte till pyjamas och la mig tillrätta med en film igång så somnade jag inte förrän fyra. Mycket irriterande för då var jag tvungen att äta två gånger.

Nu är mina räkningar betalda och tågbiljetten hem bokad. Jag vet vad ni tänker, tåg?!, men jag chansar. Vädret är bättre och enligt sj's hemsida verkar det funka ganska bra. Så jag åker i morgon tidigt som tusan och hoppas på att komma hem. Så nu ska jag packa för två veckor, diska, städa ur kylen och försöka ta mig till S på ca två timmar. Få se hur det går.

Åh, just ja! Ät inte refresher kola i sängen.

En sak som gör mig vansinnig

Kom just från bussen hem från stan. På den här bussen fanns en sak som kan göra mig tokigare än något annat: folk som spelar sin jävla dåliga musiksmak högt på mobilen. Det var ett gäng icke-svenskar (för att vara himla politiskt korrekt) som spelade sin jävla dåliga rapp väldigt högt på mobilen, och jag kan bli tokig. Ingen av oss har bett om att få er musiksmak nerkörda i halsen när vi åker buss! Det är så respektlöst att tvinga på folk sin musik på t.ex. bussar och tåg. Ja jag vet att folk kanske gillar den musiken, och jag vet att min musiksmak betraktas som allmänt dålig, men inte fan drar jag igång den på mobilen och tvingar alla att lyssna när jag åker hem med bussen! GARRGH!

Snart är den här veckan slut den med

Och snart styr jag kosan upp igen, måste hem till min familjs ömma omvårdnad. Jag vill bara lägga matlagning och handling på någon annan nu, och bara få maten serverad på regelbundna tider så jag kan få vila upp min stackars mage lite innan Stockholm.

Snart drar vi! Både jag och min käre pojkvän är jättetaggade. Ska bli så himla roligt, jag har inte varit där sen i sommar, och jag har inte träffat min underbara systerson sen i våras. Jag brukar träffa honom minst tre gånger om året! Det måste bli ändring på det här känner jag, fler långhelger i Stockholm tror jag!

I morgon måste jag nog in till stan en liten sväng, man kan ju kolla in bokrean i alla fall!

En sak har jag lärt mig idag, man ska verkligen inte döma folk på förhand!

Min mage

Ungefär såhär känns min mage, nästan hela tiden. Just efter mat är det lite lugnare, ibland.


Sen när man stoppar något i den, förutom proviva och yogurt och smörgås tex. då känns det såhär ungefär


Inte sådär jättetrevligt alla dagar :S

Less. Less, less, less, less....LESS

Jag trodde det skulle bli bra med magen idag, när jag inte började morgonen med att kräkas. Och den var bra, tills middagen. Då försökte jag göra gröt i micron. Vilket blev fiasko. Så jag åt inte så mycket som jag borde ha gjort, men trodde att jag kanske lyckades väga upp det med en banan och proviva på slutet, för jag åt ändå hemsk gröt. Men nu svider och bränner det som tusan, och det är ändå två bananer, två novalucol, två varm korvar med bröd, och nu håller jag på med en varm blåbärssoppa. Och nu börjar jag vara hungrig. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra åt det här längre, och vaknar jag och mår dåligt i morgon igen, då känns det som att jag kommer ge upp och ta mig hem så snart jag kan. För jag orkar fasen inte riktigt längre, inte med den här katarren också.

Guran har i alla fall kommit över ikväll och vi har pluggat. Eller jag hann göra en uppgift med hans hjälp, sedan fastnade vi båda på nästa. Kul...Men trevligt sällskap i alla fall.

Ledig

Ett mail hade trillat in i morse, och jag ska ha labb i morgon. Tur det, för då fick jag mig en ledig dag till. Den ska jag bara och endast njuta av! Så jag ska tassa ut i köket och bulla upp med gofrukost, och sedan bara låta dagen ha sin gång.

Min duktiga karl har varit uppe sedan 8 och jobbat, vilket ger mig dålig samvete, för det brukar vara jag som är uppe tidigare ;) Men jag får väl försöka göra bort lite mekanik idag...aajj nu kändes magkatarren!

Nåväl, solen skiner i alla fall, och trots att jag hör att det är overkligt kallt hemma så längtar jag mer än någonsin. Kanske jag får åka upp till helgen istället för till veckan som jag tänkte först.

För snäll

Varför skulle jag släppa hem killen? Jag skulle ha gnytt lite extra som min mor föreslog och behållt honom lite extra, för nu är jag trött och slut och lite halvgnällig, och hade helst bara bli ompysslad och omstoppad ikväll. Såhär går det när man tänker på andra istället för på en själv!

Och inget mail har jag fått från min lärare, så jag har ingen aning om vilken grupp jag skulle ha tillhört på labben i morgon, så det får väl bli att stå över då. Inget mig emot, men det betyder nog att även om jag mot all förmodan, om helvetet fryser till is (vilket i och för sig inte är oöjligt nu, Umeå är ju fruset så...), grisar kan flyga, kråkor blir vita etc etc, skulle klara tentan så kanske jag inte får godkänt i kursen. Men men, så får det vara då. Blir lite irriterad, han tog inte med mig på labbschemat från början, för någon hade sagt att jag skulle hoppa av, vilket jag ju ska, men han har ju sett mig där var eviga dag, och sedan har han inte uppdaterat på vår studentweb så jag vet inget. Skulle ju ha frågat honom i måndags, men då blev det ju ingen skola. Skulle ha hört med honom idag, men det blev ju verkligen ingen skola. Men jaja, vad gör det om hundra år, jag skulle inte kunna vara mindre brydd.

My new BFFs

Losec och proviva är mina nya bästa vänner just nu, trodde magkatarren hade gett med sig, men den kom tillbaka med en skräll! Inte trevligt, och som tur var hade jag kvar karln min som kunde pyssla med mig innan han åkte till bussen. Inte nog med att han bäddade ner mig, och såg till att jag hade allt inom räckhåll, han plockade ihop rummet, trots mina protester att han inte alls behövde gör det. Men nu är kläder vikta, disken är sorterad till ett ställe och skräpen är slängda. I found myself a keeper there. Han övervägde till och med att stanna en dag till, och ta hand om mig, men där satte jag stopp. Så illa ställt var det inte och han har saker som väntar hemma. Så jag klarade mig. Han har hört av sig flera gånger under dagen för att kolla hur jag mår dessutom.

Trots att tåget tjorvade och tärde på allas humör igår, fick vi en jättebra extra dag, med mysfika, middag, lite chips, OS och lite film. Han fick också chansen att ta revansch i poker, eftersom jag slog honom i förrgår;) Det sved för honom kan jag meddela!

Nu är det ris och kyckling som gäller. Kanske jag tom törs mig på lite sås, bara lite.

Snökaos eller?

Vilken morgon! Först skulle vi upp och skeppa iväg killen till tåget. Sedan smsar han att det är försenat flera timmar, så han kommer tillbaka. Så vi fick sova lite till. Sedan skeppade vi iväg honom en gång till. Då är det försenat ytterligare en timme, och det skulle komma en ersättningsbuss. När jag pratar med honom strax innan ett så hade det inte kommit någon buss och han skulle komma tillbaka till mig, så jag drog på mig paltorna och tog närmsta buss in till stan för att möta upp honom. Så vi fick en dag extra. Tråkigt för honom, för han missade både jobb och träning, fast som tur var kunde han i alla fall boka om jobbet. Kul för mig, som fick behålla honom lite längre, och så fick vi en mysfika innan vi tog bussen hem igen. Så han gör ett nytt försök i morgon, fast då tar han en buss istället.

Oh my God

Har precis tagit ut mina fina brownies ur ugnen. Så sugen. Ni anar inte. Den doftar sååååå gott!

Det närmar sig!


FREDAG!!

Äntligen fredag! Får möta upp snyggingen på stationen oooooom...7 timmar oooooch...35 mintuer!

Tyvärr har jag redan dammtorkat och dammsugit (alltså är humöret i botten), tvättat en maskin och har inte så mycket kvar, förutom toan, mig och en av spisarna i köket som jag har tagit på mig. Och lunch. Och handlig och bakning. Hm...jag hade visst ganska mycket kvar med andra ord...

Åldern?

Jag kan inte komma på när jag blev så himla blödig. Jag minns den tid då jag kunde säga att den enda filmen som någonsin rört mig lite grann (eller jätte mycket) var Den Gröna Milen. Jag menar, hur kan man inte bli rörd av den? Och något avsnitt av Oprah också då, förstås. Men nu! Nu blir jag ju rörd av alldeles för mycket! Inte Extreme Home Makeover, där drar jag gränsen, men det är mest för att jag verkligen inte har mycket till övers för den överamerikaniserade glättiga andan, och Ty, programledaren som skriker när han pratar. Men Grey's börjar ju nästan vara jobbigt att se, samma avsnitt av Vänner, som jag har sett tusen gånger. Men jag blir fortfarande rörd när Rachel och Ross gör slut, när Monica och Chandler firar och sista avsnittet, såklart! Och jag blev lite smårörd när jag fick blommor på Alla Hjärtans, för det hade jag verkligen inte räknat med.

Nu har jag kikat filmen Up och blev lite konstigt rörd. Den var som så fin ändå, och inte alls vad jag hade förväntat mig. En annorlunda historia, för att komma från Disney. Sedan har jag en weakspot för äldre människor, men kanske just därför för att jag tycker så mycket om mommo och moffa. Mamms och papps har sedan länge kallat mig moffas flicka, och det är inte för att vi sitter ihop som helan och halvan. Nej, för att vi tenderar att göra halvklumpiga saker.

Men i alla fall, tänk om det har med åldern att göra! Vad gör jag då? Det betyder ju att jag antagligen kommer grina på mitt bröllop, när mina barn döps, när de går till skolan första gången och tänk om det slutar med att jag börjar grina till Extreme Home Makeover?! Är jag permanent blödig från och med nu?

Oj vad jag började sakna mormor och morfar.

Torsdag

Tack och lov i morgon är det fredag! Och denna fredag kommer gå fort, eftersom jag har fullt upp hela dagen. Det ska städas, och inte bara för att det är te över halva mitt hallgolv, utan också för att dammråttorna nu börjar kräva att sova i sängen. Sedan måste det tvättas, eftersom lampan är trasig i tvättstugan och då är det svårt att tvätta när det är mörkt ute. Jag gav upp efter två maskiner. Sedan så ska det bakas brownies, eftersom jag är otroligt sugen, och sen har jag halvt om halvt lovat det till tatuerarn, och hur mysigt är det inte att det finns nybakat med vaniljglass till när vi kommer från stan? Åh nu blev jag ännu mer sugen.

Jag är inte så himla bra på att laga mat, men det finns några saker jag är grym på. Thaiwokar/grytor är en av de sakerna. Där tycks jag inte kunna göra något som smakar illa. Jag har bara känslan för vilka ingredienser som går ihop, tydligen. Idag frångick jag mitt vanliga recept på thaigryta, och behöll bara två komponenter (kyckling och nudlar) och sedan så plockade jag bara saker som jag kände för från hyllorna på Ica, och vips! En väldigt väldigt god thaiwok. Med melon till efterrätt. Så himla gott. Nu ska kroppen trimmas. Fast det pajjar ju i helgen förstås, men men! Nya tag nästa vecka då.

SNART ÄR DET FREDAG!!!!!!!!!!


Tack och lov!

Snart är det torsdag!

Ligger och kollar skidor, vill ju inte skryta men en annan har ju gått i samma klass som Magda Pajala;) Kul att det går bra för någon!

Är helt tokigt hungrig, men måste stå ut ett tag till, annars måste jag äta en gång till ikväll och det känns inte bra för BMIet! Vet inte vad min mage har för sig, men hungrig är den alldeles för ofta. Tur att sista lådan fisksoppa är tömd nu, för efter tre dagar är jag less. I morgon blir det nog kyckling och någon god thairöra med nudlar! Åh fy fan vad gott...

Snart är det fredag!!!

Se hit!

Följ min blogg med bloglovin

Onsdag...ooooondsdag....onddag...

Jaha bara onsdag? Klockan är halv ett, och det betyder att det är hela den här dagen,hela i morgon, och nästan hela fredag kvar innan tatuerarn kommer...

Jaha vad gör man på sin tredje lediga dag? När man redan har haft en slödag, en tränings- och sällskapsdag och kommer att ha en städdag och en otålighetsdag. Tja...man måste väl plugga? Så det är väl bara för mig att hoppa ur pyjjen, fixa mig i ordning och sätta mig med boken. Fast...disken måste bort först...

RÖSTA!!!

Xpress your style Xpress your style Klicka på väskan, och tryck sen på den där det står Emma under! Det är två olika väskor, så gör samma på båda, fast det har råkat bli samma bild.

10 orsaker att längta till fredag

1. Gaddarn kommer (men den gäller ju bara mig)

2. Fest!

3. Man kan äta gott hela kvällen utan samvetskval.

4. Helgens första dag.

5. Fredagsmys

6. Lets Dance

7. Fredag låter så mycket bättre än måndag, tisdag, onsdag och torsdag.

8. Man behöver aldrig tvätta/städa/plugga på en fredagskväll.

9. Man kan vara uppe sent, OCH få en sovmorgon, OCH ha ännu en ledig dag kvar, till skillnad från lördag/söndag.

10. Klick! Är bilagan till Aftonbladet.

VI VILL HA FREDAG NU!

Semlor!

Ikväll blir de chickflick och semla med S! Har längtat så mycket efter den semlan, ni anar inte!

Nu tycker jag det kan bli fredag för då kommer gaddarn!!!! YAAAY!!! Jag känner redan att jag kommer vara olidlig att umgås med resten av veckan, för mitt tålamod står på noll. Och det är bara tisdag! Nu måste jag bara vänta tills fredagkväll! Åh Gud, jag blir galen! Måste hålla mig sysselsatt.*ser sig om i rummet* Borde inte bli för svårt...

Down, down, down it goes!


Måndag igen

Så var det måndag igen. Jag överlevde helgen. Men nu längtar jag efter tatuerarn. Jag vill bara ha reda på om han har möjlighet att komma i helg, så jag vet om jag ska ta mig hem istället. Eller hur vi nu ska lösa det. Men jag saknar honom, så det hade ju varit bra om vi kunde ses i helgen.

Shopping stod på listan idag, och jag fick i alla fall med mig en av sakerna jag behövde. Den andra glömde jag. Men jag är inte förvånad. Jag behöver på riktigt handlingslistor har jag insett. Bara att ta ålder med värdighet. Men hittade ett par nya träningsbyxor, och en knallrosa sportbh. Inte illa tyckte jag!

Så vad ska man göra ikväll? Diska, ja. Plugga? Jag borde. Jag vill inte. Men jag borde...

Sockersuget är enorm nu efter helgen, urkbulla! Måste ju få äta en semla i veckan i alla fall, för i morgon är det fettisda och då får man det. Har faktiskt bara ätit två under den period då de har funnits och det är lite.

Ja något måste man väl göra kanske....

En alldeles underbar dag

Jag har haft en så himla bra alla hjärtans dag, fast min underbare karl inte är på plats. "Jaa..." tänker ni, " Det säger väl något om erat förhållande?" Jo det gör det, säger jag då. Det säger att han kan göra min dag så himla bra, fast han inte kan närvara. Och där har ju jag haft en himla stor tur, eller hur?

Så, jag vill ju faktiskt ge något tillbaka. Och inte för att jag har dåligt samvete. Utan bara för att han är så fantastisk. Men frågan är vad jag ska hitta på. Vi får väl se då...




Alla Hjärtans Dag

Hade en jättekul utekväll igår med delar av klassen och S. Kändes så himla kul att bli medbjuden faktiskt.

Men hade en ännu bättre morgon, när jag vaknade av att ett blomsterbud plingade på dörren, och när jag öppnar paketet så har min underbara tatuerare skickat en jättefin bukett åt mig! Jag älskar blommor, och jag blev så himla glatt överraskad, jag menar kan man börja en sin söndag på bättre sätt? Knappast va? Så det var bara att ta fram kameran och fota med ljus var! Fick flera riktigt fina bilder. Fick dock slita upp sängen för att få lakanet som bakgrund, men det var det lätt värt.







Jiiiiiihooo!

Count down!

Träning

Måste verkligen börja träna ordentligt igen, hade glömt hur härligt jag mår efteråt! För att inte tala om humöret, det blir på topp på en gång. Älskade endorfiner!

Har nu laddat för en skön kväll, även om den antagligen blir på solo-kvist, med godis, ny tidning, god mat och diverse pyssel. Eller god mat, jag hoppas det blir gott. Ska pröva mig på fisksoppa. Så vi får se, vad det blir av det.

Nej ska nog njuta av mitt lyckorus här medan sängen bäddas och disken blir gjord.

Ett vanligt inlägg

Solen sken idag. Älskar soliga vinterdagar. Vill bara ut med en renhud, varm o'boy och gott sällskap. Men men. Här i Umeå luktade det gott från pappersbruket idag. Härligt. Eller not.

Har fått upp alla mina fina tavlor nu, och bilden är här som utlovat. Blev lite dyrare än jag hade väntat mig, men smakar det så kostar det! Har en sista bild kvar, på min syster, men den ska nog inte på väggen utan på hyllan. Tror jag.

Guran och jag var in till stan idag, och köpte mig ett stort skissblock, känner kreativiteten flöda. Men kommer nog resultera i irritation som vanligt. Men det är ju kul så länge det varar eller hur?

Då ska man bara orka upp till räkneövningarna i morgon så är veckan klar. Då har man bara en lång, lååång, låååååång vecka tills man får börja om. Yay...



Lite olika motiv,som jag tycker om helt enkelt. Alla fotade av mig.

Dagens bottenlista

Vissa saker är bara botten. T.ex:

1. Folk som prompt ska gå två i bredd genom dörrarna in och ut från ica, t.ex. fast det finns många som vill passera ut samtidigt.

2.Kassörskor som inte hälsar när de kommer fram till kassan. Så gör man bara inte!

3. Mekanik. Mekanik, mekanik, mekanik. Mekanik.

4. Bussar som är sena.

5. Sockersug. Sug med hårt uuuuuu.

6. När man har snorat tills man har ont i hjärnan men inte kan hitta sin nässprej.

7. Mensvärk. Samtidigt som man har magkatarr.

Till Mamma

Det gör inget, jag somnade om! :)

Jaha...ja...

Onsdag. Vaknade först av muskelkramp. Sen av att mamma tokmmsade mig. Men jag är nu en stolt ägare av ett väldigt sött mobilsmycke. Sedan vaknade jag väckarklockan. Sedan ringde gaddarn, som jag hade bett honom kvällen innan för att jag inte skulle sova bort dagen. Så då var det bara att kliva upp faktiskt. Tog en lång morgon, med mycket frukost, och mys. Fast ensam-mys. Tråkigt, önskar ner tatuerarn mer än någonsin faktiskt, tror inte det långa jullovet var bra för oss, vi blev alldeles för vana att ses ofta!

Shopping har jag också hunnit med, och har påbörjat en mindre projekt. Så klart är det inte färdigt, jag får ta och vänta på vidare delar. Råkade även få med mig en ögonskugga hem, tur i oturen faktiskt, för jag behöver faktiskt den färgen. Så ingen skada skedd.

Men inget plugg...dåligt av mig.

Hm

Idag måste man visst göra allt två gånger här på blogg. Knepigt.

Jag är som vanligt jättetrött, fast jag fick mina sju timmar i natt. Jag har varit aptrött sedan klockan åtta och jag undrar om det är stressen som äntligen börjar släppa efter. Fast, om jag känner mig rätt, så kommer jag bli pigg så fort jag kryper ner i sängen. Tror jag ska göra det snart ändå. Har flera bra böcker att läsa så det är nog lugnt.

Fryser gör jag också, fast jag är varm. Ska jag behöva spendera min lediga dag på att vara sjuk? Det hoppas vi inte!

Fick fiiina kort jag har beställt idag! Jag vill bara ut och köpa ramar! Ska göra det i veckan också. Beställde ett till mamma och pappa också, och hade tänkt skicka den som en överraskning på posten, men sen började jag fundera över ramen och så blev jag så glad att jag var tvungen att säga åt mamma tidigare :D Ett under att jag lyckas hålla tyst med julklappar varje år :D

Mååååndag

Måndagar går i moll, så är det bara. Sega, och jävliga. Tisdagar går lite lättare. Men just nu går alla dagar långsamt. Om det fortsätter i den här takten är jag hemma i norr på ett kick! Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska orka till helgen. Eller nästa helg då tatuerarn KANSKE kommer ner. (Säger kanske med stora bokstäver, så jag inte blir missförstådd) Men men...får väl försöka sysselsätta mig så gott det går. Har ju en MASSA mekanik att räkna. Men har tappat lusten till det också, efter en dag. Eller lusten var nog tappad innan, men min inställning försvann lika fort som den kom.

Nåväl, något roligt som har hänt idag? Var till naprapaten i morse. Det gjorde ont. Inte kul. Satt på lektion i tre timmar. Inte kul. Åt lunch med några från klassen. Ganska kul. Var över till Guran ikväll. Det var också ganska kul. Skönt med sällskap som inte är så svårt.

Nej, längtar hem till norr hörni. Det är inte bra att längta hem redan, när jag kom igår.

Söderläge

Sitter här i mitt lilla rum igen efter en härlig helg hemma i norr. Sitter och kollar reprisen av Real housewifes in New Jersey, så sjuka. Det är min enda kommentar. Sådär blir folk med för mycket pengar, för mycket fritid och för mycket makt i hemmet. Sjukt sjukt sjukt sjukt SJUKT!

En helg hemma var nog något jag behövde, få byta miljö lite och ta en paus. Skönt att träffa gaddarn igen, vi hade som sagt börjat nå smärtgränsen. Fick kika in när han jobbade också, har faktiskt aldrig sett en tatuering göras live förut, så jag tyckte faktiskt det var rätt kul. Är så himla rädd att störa honom när han jobbar, så det var roligt att han ville att jag skulle komma förbi.

Usch måste upp tidigt i morgon för naprapaten, och sedan mekaniken. Ena ska utsätta mig för nålar, den andra ska jag räkna på. Gissa vilken av dem jag ser fram emot?

Notis

Jag har blivit tillsagd att lägga in en ändring av det förra inlägget: Tatuerarn var INTE rädd när vi såg Paranormal Activity, han sa bara så för att jag inte skullekänna mig ensam när jag var skräckslagen. Jag upprepar, han var INTE rädd

...

Paranormal Activity

Ett inte allt för kärt återseende idag, jag tog mig till ett av de lokala gymmen. Finns det något jag verkligen verkligen kommer sakna med Umeå, förutom det uppenbara, är tre våningsgymmet. Dessutom stängde det gym jag gillar redan klockan fem (fem?!) så jag fick åka till det här. Det funkar, men maskinerna är gamla. Och cyklarna inte så sköna. Min stackars rumpa protesterade högljudt...eller inte högLJUDT inget sånt, men ni fattar. Sittbenen skavde, och skinkorna klagade och gnällde: "Den här sadeln känner vi inte igen, vi gillar den inte!" Dock var jag tvungen att ge upp alldeles för snart, för snart började kroppen också klaga, tror jag har någon förkylning på g, hade ju ont i halsen redan igår så jag fick ge mig.

Apropå gnälla och klaga, och det här är verkligen ett kärleksbevis för jag ser inte skräckisar, tatuerarn fick mig att se Paranormal Activity. Så. Jävla. Läskig. Men faktiskt ganska bra. Men ändå, jag var så jävla rädd. Det har han också minsann! Men ändå ville han prompt se den, och jag visste att ser han den utan mig så kommer jag aldrig se den. Jag tycker personligen att han är skyldig mig en film som jag får välja helt själv. Eller hur?

 

Update

För er som undrar, och det är nog inte många för de viktigaste personerna (mamma och gaddarn) vet redan, så åker jag på visit i norr i helgen. Blev en sista minuten sak, men kändes som att jag vill ha lite distans, samt att varken jag eller gaddarn vet när han har råd och möjlighet att komma ner och smärtgränsen för vad vi vill vara utan varandra börjar närma sig ( för er som undrar över det så är det två veckor) så då tänkte jag att då kan det vara bra att åka upp. Sen så behöver jag nog mammas mat och omvårdnad lite grann också. Ja och pappas också för den delen. Sen kanske min syster behöver fika med mig. Jag behöver då fika med henne lite. Operation övertalning ni vet!

Som ni såg tidigare så har jag smällt upp en liten hylla, och genast blev det mysigare här! Nu ska jag beställa lite kort och köpa några fina ramar till så blir det bebott. Vet ju inte om jag blir kvar två veckor eller två månader, men jag ville pynta ändå.

Jag har också storstädat toan, mycket duktigt av mig. Så jag kan nästan lämna stället med gott samvete. *Blundar för högen bakom mig*

Nej nu ska väska packas och kanske hinner jag sova lite lite ändå. Iväg med taxin tio över 6 i morgon!

Slut projekt


Projekt


Lång sovmorgon

Idag tog jag faktiskt riktigt lång sovmorgon. Och det behövdes kan jag säga! Sover inte bäst på nätterna, och även om jag sov mycket bättre i natt, (och det ska naprapaten ha tack för tror jag!), så har jag vaknat av att jag högt skällde på någon som gnällde över mig och tatuerarn.

Nu har jag haft mysfrukost. Det orkar jag bara fixa väldigt sällan, men det blir ju så mycket godare då! Apropå mysfrukost, jag har ett favoritfrukostställe i Stockholm, Café Sirap. De serverar American pancakes och det är så himla gott! Jag hoppas jag hinner åka dit nu när jag och gaddarn åker in till Stockholm, dels för att jag är så himla sugen och dels för att det hade varit kul om jag också får visa något som hör till mina favoriter i Stockholm, även om han nu är mycket mer berest där än jag.

Nu ska jag bara lista ut om jag orkar ta mig in till stan för örngott och lakan eller om jag ska stanna inne, för det är inte trevligt väder ute!

Äggröra, godaste teet jag har druckit, Januarite från Tehörnan, och ostsmörgås

Dagens tack!

Dagens klädsel: Jeans, linne och tjockkofta
Dagens Frisyr: ofixad uppsatt lugg
Dagens händelse: Hmmm...tja...blev stucken?
Dagens låt: Hands down, Dashboard confessional
Dagens planer: tja eftersom klockan är 00.07 så sängen kanske närmast
Dagens saknad: nå men gaddarn såklart! Och min lillasyster saknar jag extra idag.
Dagens dummaste: jag tror jag
Dagens drog: läkerol
Dagens roligaste: tatuerarn såklart han får mig alltid att skratta.
Dagens favorit: om vi inte ska välja en person här med så säger jag...friscobröd till hamburgaren
Dagens köp: åh varma koppen redd kycklingsoppa. So good
Dagens godis: päron och äpple
Dagens humör: bättre än igår

Aj

Jag hatar när han sticker mig med nålarna! Inte tatuerarn, naprapaten. Först sticker han in dem, och som att det inte räckte så ska han skruva tills man känner det största obehag stråla genom kroppen. Men sen när han slår på strömmen, vilket låter grymt men är inte det, så är det så himla skönt. Blir lite full i skratt dock när han sätter nålarna i skinkorna, för där pillar man inte in dem, han knäpper som fast dem, ungefär som när man skjuter ett vilt djur med bedövningsgevär. Kunde knappt hålla mig för skratt idag, för musklerna rycker till precis som på djuren. Skönt att gå dit i alla fall, var riktigt dålig och det gjorde faktiskt ont när han bände och vred på mig, det brukar det inte göra.

Jag och S ska hit the gym i morgon, så jag kan träna lite och känna vad som känns bra och dåligt, så kanske han också kan trolla fram ett nytt träningsprogram åt mig den snälle nålmannen. Naprapaten, inte gaddarn. För mycket nålar här känner jag.

Försöker locka både syster och gaddarn hit snart, får se hur det går. Allt beror väl på när jag lämnar stället. Usch svårt att bestämma hur tusan man ska göra egentligen...

Ny leksak

Till kameran! En blixt diffuser, alltså den mattar ner blixten lite så man får finare bilder. Nu ska jag bara öva mig lite med den så blir det säkert bra :)

Idag ska jag plågas av naprapaten igen, ser fram emot det, samtidigt som jag får en jobbig känsla i magen angående hans nålar. Man skulle haft någon med sig att hålla i handen, även om han är väldigt snäll och påminner mig att andas då och då.

Längtar mer än någonsin till våren, redan. Och till Stockholm. Det ska bli så himla roligt! Men men, en sak i sänder. Först ska jag ordna det här. Sen kan vi börja drömma!

Ibland skäms man

Ibland skäms man lite över att tillhöra bloggenerationen och genren "bloggerska" när man har det här som sällskap:

Kissie


Den känner ju många till. Men har ni sett den här? Alex Schulmann gjorde ett kul inlägg om denna, se här:

Schulmans inlägg
Kolla videon, if you dare...

Och här är hon som original
Amandavardet

Finn ett fel

Förra måndagen såg min säng inte ut såhär. Ni kanske kan gissa vad som saknas? Föreläsningen inställd idag, synd för jag var löjligt trött när jag klev upp och hade verkligen behövt sova istället, eftersom jag sovit oroligt igen. Sedan hade jag så svårt att somna men så går det när man är uppe till 2 och sover till tolv två dagar i rad. Nej kanske jag ska krypa ner i sängen igen?

RSS 2.0