Måndag

Jaha en ny måndag. Två veckor kvar tills jag bor någen annenstans. Inte nervös än, för jag blir inte nervös förrän i sista minuten. Ingen tävlingsmänniska alltså. Ja nu ska Emma lägga den avgörande straffen oooooooch MISSAR?! Hon spelar storstilat genom hela matchen och MISSAR?! Största stjärnan genom världshistorien och hon MISSAR?! Ja, ni fattar.

Idag har inte mycket vettigt gjorts. Har tränat och det känns bra. Pushade mig lite hårdare. Tog till och med till en ny övning när mina vanliga tog slut.

Jag började plocka i ordning i kaoset jag skapat i mitt rum. Men jag, eh, råkade hrm somnade lite mitt i. Så jag är inte riktigt klar så att säga.

Någon annan som ser på Top Model? En udda samling tjejer den här omgången måste man få säga.

In love

Jag har sett sånna här lampor i diverse inredningsartiklar och fotografier. Och jag föll för den. Tycker den är väldigt charmig. I svart eller vitt. Tror det är foten som gör att jag gillar den, den påminner om ett kamerastativ. Jag TROR jag kanske kommer införskaffa den.

Jag har haft en helhärlig vecka. Karln tog ju sig hem, och trots att han har jobbat ganska mycket så har vi hunnot med både ensamtid, kompistid, föräldratid, fest, städning och tömning av hans studio. Ganska sorgligt faktiskt, och jag har inte ens sprungit där särskilt länge. Nu ska bara två svängar med föräldrar och möbler köras ner, och jag måste (*stor suck*) packa. Jag hatar det. Nästan så man inte orkar flytta pga det. Men bara nästan.


Torsdag

Tillbaka efter en lång nattvecka och dess efterdyningar. Nu är det snart helg igen och avslutningsfest på intågande. Karln stänger ju sin studio här och det ska avslutas med en fest. Så nu tänker jag så det knakar på vad jag ska ha på mig så man är riktigt pangsnygg.

Annars går planering hela tiden till flytten, möbler, grejer som ska inhandlas, hur, när, var, vilka som ska åka etc etc. Kul är det i alla fall :)

Nä nu ska det pysslas!

bild till pris


Dagen efter fredagsmys

Jag hade faktiskt lite fredagsmys, trots att jag jobbar natt. Fick en mycket trevlig överraskning när karln min tassade in i mitt sovrum och väckte mig! Är faktiskt glad att jag inte hade hört väckarklockan, mycket trevligare sådär. Sedan var det kanske mindra mysigt när han satte mig i jobb på hans studio, men nu vet jag hur man går tillväga när man ska göra alla de tråkiga delarna med hans jobb.

Känns inte ens tungt att åka på jobbet idag, dels för att jag är på ett himla roligt skiftlag, och dels för att jag har en stor godispåse kvar i jobbväskan :)


Känner tyvärr igen mig lite i den här videon :P

Nattvecka

En ny nattvecka och jag är lite trött såhär efter första natten. Tar någon dag innan man är inne i det.

Men, glad ala hjärtans såhär i efterskott till er alla! Jag tycker man kan pyssla om varandra lite extra på den dagen men förespråkar inte nödvändigtvis presenter och stora pådrag. Jag fick en bra present ändå karln tar sig uppåt till helgen istället för nästa vecka och då fick vi två veckors uppehåll istället för tre! Inte fy skam alls det!

Nä, man skulle försöka komma ur mjuksbrallorna och göra något vettigt tills man kan lägga sig och vila innan jobbet!


Lite stolt ändå

Jag tycker personligen inte jag är någon bra "konstnär". Tycker inte ens jag får kalla mig själv det. Men jag tycker i alla fall att jag är inte bra på det här med att måla och rita. Andra tycker det. Men eftersom jag är min egna värsta kritiker så tror jag, såklart, de säger det för att vara snälla.

Men här kommer i alla fall en tavla som jag och karln har gjort tillsammans (kanske därför den blev bra också han är ju inblandad ;) ) och jag är faktiskt lite stolt över den. Lite i alla fall, för jag har i alla fall gjort ganska precis halva. Och faktiskt så kommer den nog hänga på en vägg hemma hos oss. Första någonsin som jag har medverkat i som jag har tyckt blivit bra nog att hänga på väggen.

Emma och Stefan, orginal, olja ;)


Folktomt

Herregudars vilken långsam dag! Jag har inte insett att den här stan är så folktom tidigare! Kanske för att jag har haft karln att vara med. Men nu. Nu! JIIISSES vilken lång dag det har varit. Kvart över tio trodde jag klockan var minst halv tolv. Vad är det för vits att inte sova bort dagen? Man har ju inget att göra ändå. Gud vad jag saknar karlsloken, och lite vänner! Alla har visst mer eller mindre emigrerat ut ur stan.

Och då tänker jag, vad tusan ska jag göra av helgen? Inte ens min bästa kompis och kalaspingla är i stan, så man kan inte ens åka till krogen. Vad tusan ska man göra?

Tur att jag har en timmes sällskap i morgon på dagen, med någon utifrån huset. Inget fel på detta hus, men ibland behöver man en utböling.

Tråktorsdag

Och så hann solen gå ner (typ) utan att jag gjorde något vettigt idag heller. Samt att jag har jättetråkigt. Ni vet sådär astråkigt som man har ibland? Och så säger folk (sambon) gör något då! Ja men hade man något att göra så hade man inte haft tråkigt. Och ja, man kan ju hitta på något att göra men idag är en sån dag då allt är tråkigt. Inte ens kul grejer är roligt. Får väl sätta mig ner och beställa testbilder till min datorskärm i brist på annat.

bah!

 


Salmiak-missbrukare

Jag älskar salmiak. Och saltlakris. Det är mitt absoluta favoritgodis. Det är jobbigt när man åker till Haparanda och går in på den gigantiskt stora godisbutiken där, och det finns en massa finsk lakris och salmiak. Det kan de verkligen, di där finnarna. Jag kommer ihåg på kemin i gymnasiet när vår kemilärare berättade hur man framställde det. Jag kommer ihåg att jag tänkte att om jag skulle ha valt att bli kemist så skulle jag kunnat göra salmiak varje dag. Mitt egna met-labb, fast med salmiak då. Himlen.

Det är tur att man blir illamående efter en stund, annars hade jag dött av förgiftning för länge sedan.

En favorit

 


Min absoluta favorit

Här i stan

Jag bor i en liten stad i norra Sverige som de flesta kanske vet. Inte en by. En stad, ett helt samhälle faktiskt. Men vissa saker är så bya-aktiga så man kan tro att det är en by. Trafiken tillexempel. Vi har nog den mest högerreglerade trafiken. Högerregeln styr. Mycket tolereras. Man blinkar inte i rondeller (dels för att många inte har kört i rondeller tidigare och VET helt enkelt inte hur man gör, vi fick rondeller sent här i stan), man blinkar inte i korsningar jämt, man håller INTE hastigheterna, utan kör oftast minst tio km/h saktare om man inte kör för fort förstås. Det med att folk kör för sakta kan göra mig galen, särskilt när man är lite sen och de där kilometrarna i timmen verkligen gör skillnad på att komma prick eller sent. Och då kanske ni tycker att man ska åka tidigare. Ja, men det gör jag ser ni men ibland fastnar man bakom en traktor i världens längsta kurva och kan inte köra om.

Flerfiligt är en annan sak. De har ganska precis gjort om efter vår tvåfiliga motorväg, vilket nu gör det ( eller ska göra det) säkrare för de som kommer från påfarterna. Men det här med att byta fil, blinka (om man nu gör det) och hålla ut, ja det är lite svårt för vissa.

Men GUD FÖRBJUDE om man skulle missa högerregeln!! Håll för fan högerregeln!

//En trött trafikant som gjorde misstaget att köra bil då det är flest folk ute


Var och en blir salig på sin fason

Läste just det i en krönika i en av mormors veckotidningar. Tyckte det lät bra, med tanke på att jag är en tjej med mycket fasoner för sig.

Hittade en ny liten kärlek idag. Eller snarare är det så att jag såg den förra veckan, och sedan drömde jag om den i natt och då var jag tvungen att ha den. Och så fick jag en ny nattvecka i gruvan så då tänkte jag unna mig den. Fick dessutom lite småpanik när jag såg att den var slutsåld i deras webshop och trodde jag hade missat den!

Från Lindex, äkta läder!

Kan se mig själv i en sommarklänning, fina sandaler, kvällssol med den över axeln i någon Europeisk stad med karln i ena handen.


Gräsänka

Jaha, då var karln satt på tåget. Två och en halv vecka, sen ses vi igen. Fast då blir vi förstås sambos och då känns det inte så länge.

Härligt skön dag, först lunch och skvaller med Frida, sedan fika med killen, sedan middag och lite kvällsmys innan han skulle iväg till tåget.

Jag jagar ny musik. Min iPod är så tråkigt fylld och jag är asdålig på att hitta ny musik att lyssna på. Eller snarare handikappad. Jag kan helt enkelt inte. Så tips mottages tacksamt. Träningsmusik också.

Träna ja, jag har faktiskt startat med det igen. Eller startat, har bara varit förra veckan men jag hoppas på en god fortsättning!

Glada dagar i Rom

 


Så skön :)


Armband

Enklare variant av min "storsäljare"

250:-

 

Gjord på beställning


Jag ber om ursäkt

För mig bortavaro, har bara haft annat för mig. Men, ingen fara jag är mig lik! Jag tycker ännu renar är det dummaste djur som finns, jag säger fortfarande knäppa saker, jag kör truck emellanåt och jag älskar fortfarande att sova. Jag planerar för flytten, inreder och inreder om i skallen, planerar blomkrukor, gardiner, mattor och garderober (vi har ju inte mindre än TVÅ klädkammare som jag har fullt förfogande över och får inreda och grejja som jag vill med.) Har fortfarande armbandsverkstad, ska lägga upp den senaste jag har gjort här inom kort.

Så ja, jag lever ännu!

RSS 2.0