Tourettes-Emma

Idag när karln tog sig hem efter skolan idag tog vi oss en tur på stan. Han skulle kika några ramar och och målargrejer, och jag ville bara på stan. Åhléns blev stoppet för ramhandling, och verkligen inte mig emot för de har jättemycket snygga inredningsgrejer och jag tar varje ursäkt jag kan för att få med honom på sånna affärer. Väl där så kollar vi runt på lite hyllor och nyckelskåp och sånt där. Vi stannar framför tavelhyllor, ni vet sånna där smala med en kant så man kan ställa tavlor och ljus och sånt på dem?

I alla fall, vi börjar diskutera hyllorna.
Jag: " Jag tycker sånna här hyllor är jättefina, sådana borde vi ha i lägenheten."
Stefan: "Jo, de är snygga, vi får skaffa de sen när vi flyttar."
Jag såg en ny hylla under de här, väldigt snygg. Vilket jag vill säga åt Stefan så han ser hur fin den hyllan också var. Nu såhär i efterhand  vet jag inte riktigt vad jag ville säga egentligen, men ut kom:
"Den där jävla hyllan är också fin!"
Ja. Jag vet inte. Jag var nog kvar i de andra hyllorna som är "jävligt" fina. Jag vet inte. Men jag blev så himla paff av det jag sa, så jag bröt ihop på affären och utbrister:
"Vart fan kom det där ifrån?!"
Innan jag börjar skratta så jag nästan inte får luft. Stefan, han tar allt med fattning när det gäller mig, men han har också börjat vänja sig.
Kan ju meddela att resten dagen gick i samma stil, så kommer det något underligt från mig idag, gör som Stefan och ta det med jämnmod.

I rymden finns inga känslor

Jag och karlnmin såg just färdigt just den filmen. Hur kul film som helst, om en kille med Aspberger. Tyvärr är vi nu båda måttligt inspirerade, och kommer nog att irritera ihjäl varandra inom en snar framtid. Stefan påstår redan att jag har borderline, och emellan åt en släng av Aspberger och jag är rädd att det här bara ger vatten på hans kvarn.
Har en omåttlig pyssellust just nu så jag har tagit fram mina nya pennor, och skapat. Inte skapat något vackert eller fint på något sätt.  Men ändå. Vi har suttit i varsin ände av rummet hela dagen idag, han med sitt och jag med mitt. Inte fy skam!
Nu är klockan 23.20 och vi ska grunda en tavla!

Hur ska man vänja sig?

Hur ska man orka göra vardag igen när man har haft en lång härlig helg? Jag måste ju helt enkelt bli löjligt rik väldigt snabbt, så jag slipper ta tag i jobbiga måsten och tråkig vardag.


Så vi glömde måndagen idag och tog hit min bästa pojkkompis, Gustav och käkade pizza och såg film. Vi skulle ätit chokladpudding och Stefan gick för att handla det men kom hem med brownie istället. Och nej, han råkade inte göra fel där. Men det var helt okej ändå.



I morgon måste jag ta tag i viktiga tråksaker. Men ikväll är det ändå måndag.





Armband

Herrmodell, gjort åt en kompis
400:-

Konversation mellan mig och karln

Jag har ju förstått att man inte kan prata under viktiga matcher. Eller någon match alls. Och det är väl okej, jag vill inte surra en massa under Grey's. Men ibland måste man faktiskt fråga något mer eller mindre viktigt.
Jag: "Gubben, jag måste fråga en sak.."
Karln: "Mm....?" *Tittar på matchen*
Jag: "Jo det är så att världen står eller fall-...."
Karln: "JAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH (något efternamn)!!!!! Såja, så JÄVLA ENKELT!!!!!"
Jag: "..."
Karln: "Förlåt gumman, vad sa du?"
Jag: "Jo det är så att världen står eller faller på ditt svar, vad tror du om...."
Karln: "Men vad FAN?! Domarn!!!"
Jag: "..." *räddar världen själv* (eller vad det nu kan vara)

Gullunge :)


IRRITERANDE HJÄRNDÖDA JÄVLA DJUUUUUR!!!

Ja KUL att köra hem från nattskiftet, med snörök och skit, dålig väg etc och så står det en ren på sidan om vägen. Den står stilla. Den står stilla. Den ser bilen. Den kliver ut på vägen, MOT faran. Den GÅR sakta över vägen. Bilen tutar. Renen börjar jogga. Fortfarande på vägen. Ingen som helst tanke på att ta sig av vägen. Tur att jag redan hade provbromsat innan, men det var inte många meter mellan min bil och RENJÄVELN. Hur FAN kunde det missas att ge dem hjärnor? Om inte annat bara reptilhjärnan, fly eller fäkta. Hur FAN kan DJURHELVETET ha blivit så dumt att det går MOT fara, MOT FARAN, istället för att fly åt motsatta håll?! Satans skithelveten, vad jag hatar DEM! Det ENDA de duger till är fanimig torrkött och jag ska ÄTA EXTRA FÖR ATT FÅ BORT HELVETET FRÅN VÄGARNA!!!

Nu ska jag hoppa i säng, hoppas ni får en bra dag.

Nattvecka

Då börjar man en nattvecka i kväll. Hela sju dagar och idag är sista dagen på en vecka jag ser dagsljus och det känns lite tungt faktiskt. Men sen när cashen rullar in känns det underbart igen :)

Härlig helg har man i alla fall haft, jag och karln startade fredagkväll med handling och mat, sedan bastubad och film med lillasystern och hennes andra hälf. På lördag fyllde jag år! Jag känner mig verkligen inte gammal och klok än så det är lugnt! Gjorde så god tårta att jag fick skicka mamma att handla grejer så jag kunde göra en till i all hast. Fina presenter fick man också, inte alls fy skam :)

Igår tog jag det bara lugnt hemma här och hemma hos karln, en skön söndag helt enkelt. För att ladda upp för jobbet såklart!

Nej, dags för frukost!

Today!

Bildkälla

Som vanligt

Är klockan alldeles för mycket och jag är inte trött. Jag drömmer om kameror, fotografering, måleri och teckning. Så mycket lust och så lite fart. Som vanligt då.

Överdagentur med mamma, pappa och morfar till Luleå. Här skulle shoppas! Jag köpte två tröjor och en dockningstation till iFånen och iPodden. Eh ja...inte så mycket shopping men god mat och trevlig dag om inte annat!

Fullt dag i morgon, fika, middag och eventuellt kaffe på kvällskvisten så man får träffa...äh det var inget. Men mycket att göra i alla fall.

Födelsedagen närmar sig och trots min aktningsvärda ålder så tror jag att gästerna blir ca. fem. Alla andra har ju flyttat eller åkt hem igen. Nåja, fem icke destomindre viktiga personer!

Nej nu ner med min älskare (Harry Potter) under täcket och försöka slockna!

Tycker förstås mycket om Stefan också men jag och Harry går way back! ;)


Årskrönika

Lite såhär snabbt:

2010 har jag...

...hoppat av en skola.
...flyttat hem.
...påbörjat en ny flytt.
...börjat ett nytt jobb.
...börjat med en ny hobby...
...och utvecklat gamla.
...rest och sett nya saker.
...inte badat ute en enda gång.
...inte kommit på vad jag ska göra 2011....

...Men hoppas ändå på ett toppen år! Gott nytt och god fortsättning allihopa!

RSS 2.0