NY MOBIL!

Efterlyses! Min har fått tuppjuck och just nu hade jag gärna gett den möjligheten att se undersidan på ett truckdäck. Dock vet jag inte vad jag ska köpa för någon och behöver tips! Så om mina snälla 2 läsare har något så välkommen att lämna dem i brevlådan!

Vargtimmen

Inte att förväxla med Spöktimmen, som är mellan tolv och ett. Under vargtimmen kommer troll och otyg fram, som nyper en, viskar elaka saker och skrattar åt en när man blir ledsen. På riktigt så är det värst mellan 3 och 4 halv 5, man är som tröttast då. Jag blir ledsen åt kärleksballader som jag annars gillar, och utav sorgliga artiklar i tidningen. Vi gillar inte vargtimmen när vi jobbar natt!

Jag erkänner

Jag fuskar. Grovt. Skärpning från och med nu!

On-going theme today

Påfågel. Ett återkommande tema idag! Testade mina nya ögonskuggor och försökte fota resultatet. Blev dåligt kort. Och resultat. Försökte härma min favorit make-up blogg.





Och mitt nya fina linne från Gina kom idag :)



Som sagt, pågående tema. Inte bara här hemma:) Har förresten världens bästa pojkvän som lånade ut sin studio åt mig idag!

Det här med beslut

Det är ju jobbigt! Så fort man har tagit ett, så kommer ett nytt. Göra något eller inte göra något. Städa eller inte städa. Tordas låna killens studio eller inte. Duscha eller inte duscha nu men sen. Äta eller inte äta. Finns mycket som jag vill göra, men inte ids/orka/törs göra eller fråga om. 

Jag har mer än en gång fått höra att jag är velig och ambivalent. Jag står för det, men hatar det. Hur tusan ska man ändra på det? Ett litet beslut för människan, ett stor beslut för Vilsen i mössan. I-lands problem? Jodå. Irriterande för andra? Japp. Knuffar mig närmare sinnessjukheten? Jo det är jag övertygad om.

*sucka*

Hm...att ta tag i dagen i dag känns inge kul. Eller jo, jag har kul saker att göra. Flera. Fast flera tråkiga först, bara för att ha plats för att göra det roliga. Är något avundsjuk på killens studio ska ni veta, tänk att ha så mycket plats att göra kul saker på! Men i dag hade jag gärna bara legat på rygg här i soffan, bara för att det inte känns så motiverande att ta tag i dagen. Ta tag i någon dag i och för sig. Höjden av lathet? Jag.

Okej nu ni!

Det blir datoruppehåll i helgen igen. Jag måste göra något åt mitt rum, bland annat, och enda sättet, just nu, för att göra något kreativt är att stänga av datorn. Eller facebook, msn, aftonbladet, ett antal bloggar etc. Så, alltså regler för helgen följer:

1. Datorn får användas så fort jag lämnas ensam på söndagkväll, eftersom jag ska vaka uppe till fem för att vända dygnet.

2. Musik, referensbilder, bildredigering och serietittning är tillåtet.

3. Får använda datorn obegränsat om jag hamnar i killens studio och han jobbar, eller om han spelar tvspel.

Hm tror inte det är något mera. Nej, det låter ganska bra. Nu ska jag bara ta tag i resten som behövs fixas, synd att det inte är lika enkelt!

GAAAHH!

Jag är en sån som vill göra själv, vilket resulterar i att min blogg är ful! Fan, hur ska jag lösa det här?!

I-lands problem

En sak som är himla störig är när man blir irriterad på något man inte "ska" eller "borde" bli irriterad på, om man ska följa alla "regler" som finns och utgör hur vi ska tänka och vara. Och då blir man irriterad på att man är irriterad. Någon som känner igen sig eller är det bara jag?

GILLAS!




Finns att köpa här för en mycket billig peng. 88 olika ögonskuggor!! Emma Lycklig! Ska prova snart :)

Vardagsdating

Jag och min egna kille har varit på date ikväll, idag fick det bli middag på Oleary's som jag stod för. Ville så gärna bjuda honom nu när jag har jobb och pengar, han har bjudit mig så mycket när jag var fattig student. Älskar att vardagsdate-a, tycker man ska göra sånt också, fast man är par som börjar vara vardags. Viktigt rent utav. Så jag gjorde mig lite extra fin och så begav vi oss. Efter maten hyrde vi en film och gjorde slut på B&Jn vi hade över sen i helgen. Så var Beach 2010 ett minne blott...Men väldigt väldigt mysig kväll! Uppskattar sånt här så himla mycket mer nu, när vi inte kunde ses och göra sånt här så ofta vi ville förut.

Jag har även varit och beställt nya bågar. Glasögon alltså. Längtar tills jag får dem. Har även ett paket från Gina som jag väntar på och en palette med 88 ögonskuggor. Fast den ångrar jag lite, vem kommer nu ens idas köpa ögonskugga åt mig i julklapp eller dylikt? Antar att man inte kan ha alla färger ändå.

Jobb

Ja, jag sitter på jobbet, och allt står stilla. I alla fall på vår sidan av gropen. Har varit en racklig dag och en skraltig vecka tyvärr. Jag är mycket engagerad i mitt jobb och har bidragit såklart! Jag bidrog med en punktering som hördes över hela gruvan! Ingen ska kunna anklaga mig för att inte göra mitt. Efter tolv timmar i sandlådan börjar man bli ganska svamlig, och särskilt nattveckorna. Nu börjar magen göra sig påmind, dags för lite truckfika!


vilsen i mössan rekommenderar:

foto423 (MMS)

Loka Jordgubb/guava. Mycket god jordgubbssmak! Somrig och fräsch:) fem mössor av fem möjliga


Har jag helt fel eller?

Jag tycker att det är helt acceptabelt att kliva upp mellan nio och tio när man jobbar eftermiddag? Eller hur! Att jag sedan tog mig till gymmet innan halv tolv tycker jag är bra gjort. Eller hur? Men att jag sedan måste stressa mig sönder och samman för att hinna duscha och göra mig klar, packa rena jobbkläder och kanske, k-a-n-s-k-e hinna äta något litet är inte okej. Jag fattar inte vad jag gör fel. Jag tycker inte jag måste kliva upp tidigare. Och jag tycker att ja visst kan jag åka till gymmet lite tidigare. Men när blir det tid för Emma då? Vet inte, hinner inte fundera på det, måste torka håret och åka på jobbet!

Gruvdamm och Ice Power

Och tyvärr har jag haft båda i ansiktet idag! Dammet ä nu borttvättat men lyckades få dit Ice Power istället. Tack och LOV utspädd, annars hade jag grinat nu!

Ja jag VET att bloggen ser hemskt ut. Jag jobbar på det! Och jag VET att jag är hemsk på att uppdatera. Jag jobbar på det med. Men mest av allt jobbar jag nu, så jag ska slänga mig i sängen med en Gossip Girl bok, (ja det var böcker först för er som har missat, och roligare än serien)

Helgen och experiment över

Tja min helg utan dator blev lönsam, faktiskt! Okej jag tänker medge att jag fuskade, lite. Och då menar jag lite. Blev inga timmar framför facebook eller datorn alls. Eller, jo nu ljög jag. Det blev timmar, STIRRANDES PÅ REFENSBILDER! Haha! Jag var kreativ i helgen! Jag dammade till och med av mina gamla akvarellfärger som praktiskt taget inte är använda sedan början på gymnasiet! Det ni! Blev några bilder, lite sura miner, fotografering, måleri, och till och med, skulpturering! Tur att man har vänner och familj som hejjar på en, fast man själv tycker man suger.

Nu har jobbet börjat, och jag ska krypa i säng, härligt trött efter första dagen. Ska fortsätta med inredningen här också, när jag orkar, för såhär kan det ju inte se ut!

Ursäkta röran, vi bygger om

Den kommer vara ful min blogg några dagar nu, om jag inte orkar ta tag i den ikväll mer. Men eftersom jag har datoruppehåll över helgen så är det troligt att den får se ut såhär nu.

Beslut beslut

Jag lutar åt att lämna datorn ifred hela helgen. Eller i alla fall göra som när jag kom hem från Umeå under helgerna, bara kolla mailen och sen låta den vara ifred. För att få tummen ur och göra annat. Det var faktiskt Mountainqueen som knuffade mig över kanten till det här beslutet, det behöver jag kanske! Så, beslutet taget. Från och med i morgon får datorn vila, mer än vanligt i alla fall. Några regler och undantag då:

~ Får använda nätet för att hitta någon referensbild. Om jag skulle behöva, knappast troligt.

~ Mailen får jag kolla, bara för att den ligger ute till diverse viktiga saker, t.ex fakturor etc.

~ Om killen spelar tv-spel och jag är där samtidigt, så får jag okontrollerad tillgång till nätet!

~ Får kolla tv-serier på datorn, och även nätet om det skulle behövas. Väntar på nya avsnitt.

~ Bildredigering är helt och hållet tillåtet, utan tidsbegränsning! Det tillhör ju den kreativa processen!!!

Så då får vi se hur det här går. Kanske kan jag skapa en positiv trend? ;)

Fast...

Om jag tar paus från datorn och internet, vad ska jag då göra hela dagarna?

Funderar på en paus...

Från datorn och nätet i några dagar. Typ två till och börja med. Ett litet experiment. Funderar på att göra ett litet, litet undantag om jag skulle få för mig att rita eller måla något, och då få använda datorn för att hitta referensbild. OM jag skulle behöva det. Tåls att tänka på, eller hur?

Hade en skoj helg, med både utgång, två kalas, filmmys och lugnt-tagning. Dåligt väder dock, sånt gillas inte! Låt oss hoppas att våren och sommaren kommer igång ordentligt snart, nu får det vara nog med snö. Men i och för sig så snöade det i början av juni förra året, så jag hoppas inte för mycket om vi säger så.

Jag, gubben och papps såg Sommaren med Göran igår och jag måste verkligen rekommendera den! Svinkul! Trodde inte Sverige kunde göra bra komedier, för jag har verkligen inte sett många. Om ens någon bra. Men den här! Två tummar upp!

RSS 2.0