Min favoritkille

Förutom min egen kille, pappa och morfar så är det här min favoritkille just nu. Han gör hela serien. Mina damer och herrar: Sheldon Cooper!


Tema: jul

Känner att jag har jultema i kroppen ännu och det är bara oktober. Jag vill göra julpyssel, julklappsetiketter, slå in julklappar i fina papper och snören. Jag ska nog kanske redan inhandla en julklapp, åt min karlslok. Jag vet minsann vad jag ska ge, tror jag i alla fall. Vi har kommit överens om att vi köper en kombinerad julklapp och födelsedagspresent eftersom det kommer gå mycket pengar till flytten och vi båda fyller år i början av januari. Och det hade ju inte varit dumt att börja smyghandla redan nu. Har faktiskt en eller två till ideer till några andra kandidater och hade varit så underbar att inte jaga julklappar i slutet av december som vanligt. Och så blir det ju ingen stor klumpsumma. Så ja. Men varför väntar jag då? Man väntar väl kanske på den perfekta klappen? Finns ju alltid något som kan vara liiite bättre. Sedan är jag rädd att han köper saken själv och först, trots att han är satt på köpstopp.


Efterlysning!

Någon som vet bättre än mig, kan man få fler mappar i Bilder på en iphone 4? Nu hamnar allt i kamerarulle, även om det inte ens är fotat. Jag blir lite smått knäpp och vill gärna ha hjälp!

Julkänsla

Ser ett program där det är jul på tv och fick sådan jullängtan! Ljus och pynt och pepparkakor och mys och julgran och hela köret. Stackars min karl när december drar igång.


Torsdagnatt

Jaha så sitter jag uppe igen, själv den här gången. Morlilla har gått och lagt sig efter att ha ugglat med mig. Och jag har tråkigt. Kroppen spritter av skapandelust. Är så glad och avundsjuk på min karls konstskola det verkar så himla roligt! Vill åsså!

Karln min han kommer hem snart! Härligt härligt. Då blir det att gå igenom alla våra saker och se vad vi får när vi slår våra bohag ihop. Jag tycker i alla fall det ska bli kul för jag vet nämligen att han äger en wokpanna bland annat och jag vill se vad mer för skatter som gömmer sig.

Åh neej vad jag är sugen på att måla, rita, fota skapa! Gah varför alltid kvart i ett på natten?


Min karl det där, som mumsar på Italiens bästa glass

 


Armband

Efter många stick i fingrarna och många styng (i armbandet) så är det klart. Soeurs armband. Den går tre varv runt handleden och blev riktigt snyggt.

Vanlig fyrfläta, 600:-


Nytt armband, nya tider

Länge sedan uppdatering, jag ber om ursäkt till mina åtta läsare! Men har gjort en massa annat kul och inte kul och inte haft riktigt lust.

Jag och karln har kommit hem från Umeå och han har åkt tillbaka, men snart kommer han hit igen och om några veckor åker vi ner båda två för att börja med flytten. Försöker plugga till högskoleprovet, men det är som så mycket roligare att vara inne på Ikea och välja säng...jag har dåligt med den där karaktären folk pratar om.

Sitter och njuter av The Big Bang Theory, världens roligaste serie. Är som lite själv uppe när man är "mellan jobb" och alla andra jobbar.

Här kommer ett nytt armband, råkade visst klicka hem lite kul grejer så nu har jag rosa, turkos, lila och grön tenntråd, samt vitt, ljusblått, rosa och svart läderband plus silverpärlor så nu producerar jag! Håller just nu på med ett läckert armband åt min kära vän soeur som har gett mig ganska mycket huvudbry men borde vara klart inom de närmsta dagarna.

Nu: smörgås med en löjligt god skinka och oboy sedan sängen.

Fläta med tennknapp 300:-


Umeå!!!

img_6631 (MMS)

Bullbak stod på schemat med karln idag och det resulterade i 47 (-2) Nu blir det söndagsmys med goda bullar och snask!


...

IPHOOOOOOONE!

I väntans tider

Ja jäklar vad mycket jag väntar på. Jag väntar på min Iphone, på armbandsmaterial, på att åka till Umeå...okej bara tre grejer men om jag tänker lite extra är det säkert fler.

Klockan är halv elva på förmiddagen och det är väldigt mörkt för att vara den här tiden på dan. Lite trist sådär, det är ju bara början av oktorber. Mörkret kan vänta bara lite till.

Fick just ett sms av min kära vän soeur om att lyckstolparna här i stan är strömförande. Hade jag ingen aning om, tur att det bara gällde vissa med tanke på att jag lutade mig mot en igår. Knäppt att hon visste och inte jag, hon bor nämnligen i lilla Jerusalem...

Några priser

bild till pris

Fyrflätan 10mm  200:-

 

bild till pris

Bredare "fläta" 15 mm  300:-

 

Armband dubbelfyrfläta med pärlor 18mm 500:-

 

Armband fläta med pärlor 12mm 250:-

 


Dåliga bilder

Här är beviset på att man inte ska hålla på med bilder sent på natta, gudars vad dåliga de blev! Gör om gör rätt, lite senare!

Armband

Armband som jag har knåpat ihop. Är någon intresserad så fråga om pris, för jag har inte hunnit räkna ut det, annars får jag väl lägga upp det senare.

Tennarmband, 9mm

 

Läderarmband ca 15mm

 

Tennarmband 18 mm

 

Tennarmband 12mm


Saker jag är less på

1. Tidiga mornar. Nu är de slut för denna gång!

2. Saker man stör sig på på jobbet, gör dagen mycket längre kan jag ju meddela.

3. Att min iphone inte har anlänt än. Sjukligt störande.

4. När man är sådär snorig i näsa så att man måste snora hela tiden men när man försöker snyta sig kommer inte ett jota ut.

5. Att läkerol alltid fastnar i halsen.

6. Valet. It's over, fatta det och släpp det någon gång, finns mer intressanta saker att skriva/prata om på radio. Typ om färg som torkar...

7. Kicki Danielsson. Skräp dig någon gång fyllkråka, har inte alla hört om stackars dig några hundra gånger redan? Eller det är sant, du har ju Skavlan kvar att "tala ut" hos.


RSS 2.0