Voff! Voff! Voff...ehh...hrm...mjau?


WOOOOOAAAAHHH!

STOPPA PRESSARNA! RING AFTONBLADET! Jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll, igår! Smink, hår och kläder är redan bestämda! BREAKING NEWS!!! Jag ser redan rubrukerna:
AFTONBLADET
Alla världens ateister är förstummade;
"Mirakel KAN ske, jag kan inte blunda för det!"

Äntligen!

Den är MIIIN!!


Ekorr-semimördare

Jag körde på en ekorre idag, som inte dog ordentligt. Jag hoppas någon bil efter mig förbarmade sig över den. Jag mår fruktansvärt dåligt. Chockade även Elin svårt. Så jag har orsakat två trauman och en semi-död. Bra dag...


Waaaoow!

Den här tillägnar jag min Stefan, för att han får mig att skratta så mycket så jag inte får fram ett ljud. Och för att han hittar de roligaste videosarna någonsin!




Livets små sanningar

Idag har jag ännu en gång lärt mig något. Mina sanningar är omkastade, det jag trodde var, är än en gång förändrat. Jag har alltid trott att de där små brun/grå/vita bitarna man hostar upp ibland, (eller är det bara jag i min bekantskapskrets?) var matbitar som inte var helt smälta. Men nej, det är de inte. De är något som kallas tonsilloliter. Och helt plötsligt kändes det mycket äckligare. Och enda sen jag läste om denna nya kunskap så har jag smulor som irriterar i halsen. Inga tonsilloliter dock. Jag har kollat.

OBS VARNING! ÄCKLIGT!!



Giron

Hör och häpna, idag åkte jag Kiruna och SHOPPADE. Jag kom hem med en klänning, ett par tjocka vinterleggings (verkar hur sköna som helst hejdå dubbla leggings och besvär!) och en tröja. Än är inte kråkorna vita!

Och apropå kråkor, idag när min syster klev ut på bron hör hon hur något skriker hjärtskärande, och när hon ser sig omkring ser hon hur en stor rovfågel har tryckt ner en skata mot gatan, som den sedan lyfter iväg med! På vårat kvarter. Så är det hårda livet här i norr

Nu ska jag återgå till filmkväll och mys med karln här. Jag väntar förresten på era armbandsbeställningar, jag tror mailen har kommit bort i cyberrymden, så skicka dem igen!






Hoppsan, jag är visst dålig på det här!

Ja någon bloggkändis blir jag verkligen inte! Herre jesus vad dålig jag är på att uppdatera.

Nu är sommarjobbet (och sommaren sorgligt nog) slut och snart är det dags att dra sig ner till söderboendet. Karln, han åker först, redan på tisdag men jag börjar inte förrän 5 september så jag stannar till nästa helg. Börjar vad? Jo, efter mycket tänkande hit och dit, mailande, ringande, magkatarr så har jag bestämt mig, för att prova på Biomedicinsk analytiker!

Sista veckan har i stan tänkte jag spendera på bästa tänkbara sätt. Bara göra roliga saker med familjen och vänner!


RSS 2.0