I oktober...

Ska jag och min egna karl iväg och se RED HOT CHILI PEPPERS I GLOBEN!!! WIIIHOOOO!! Jag är så taggad! Redan! Jag har adlrig någonsin varit på konsert tidigare. Så jag funderar redan på vad jag ska ha på mig!
Apropå ha på sig. Jag vet att jag har motsagt mig chinos väldigt länge. Och jag tvivlar på att jag passar i ett par. Men de är så snygga på alla andra, och jag såg så snygga på en tjej i mitt omklädningsrum på jobbet. Så nu måste jag prova ett par. Men även om de passar, så kommer jag aldrig kunna klä mig snyggt till, är hopplös på matching, så det är nog ett dött lopp. Men prova kan man ju.

Trött som en gnu

Efter en härligt fullspäckad helg! Eller nu ljög jag lite, igår gjorde jag inget annat än sova och läsa. Helt underbart!
Upp tidigt idag, för att vinka av mamma och pappa (som åkte på semester) och för att se till att man fick sig lite rena kläder från bolaget, så jag kan jobba natt hela veckan i byxor som inte står av egen maskin.
Sommaren kom och sommaren gick, tråkigt väder! Nu lägger jag mig en stund till innan jag åker och tränar.

Hoppsan

Här vart det visst blogghicka, men en får skylle på att man har haft för mycket för sig!
En sväng till Kreta har hunnits med, och jag har inte vågat skriva om den här innan eftersom det var en överraskning till min svärfar. Han blev i alla fall överraskad och vi hade underbart väder, god mat och väldigt roligt en hel vecka.

Sedan har jag och sambon hunnit med att städa ur lägenheten innan sommaren, jag har skickat honom och fått hem honom från Helsingborg, jag har börjat jobba, och hunnit med en redig tjejfest i finvädret!

Så nu när allt börjar lugna sig och rutinerna kommer igång så får jag försöka på nytt här!

RSS 2.0