Premiär

På Grey's nästa vecka och JA jag är fortfarande en av dem som följer den på tv, jag tycker det är mysigt att ha något att vänta på sådär. Och jag är tyvärr övertygad om att Derek kommer dö. Inga spoilers tack! Jag väntar med spänning.

Nattsudd

Borde verkligen. Ska inte. Ska ratta ner till Umeå i morgon och måste, måååste gå och lägga mig. Har bara suttit med min nya hobby så fingrarna blöder. Bokstavligen. Bilder kommer sen. Är för övrigt som nyförälskad i min kamera. Vill helst ha den som kroppsdel. Har beställt lite nya grejer till älsklingen, väntar med spänning.


Svarta måndagen

Jag är inte den som blev begåvad med ordet, den lotten fick andra jag känner. Jag fick talangen att tycka. Och säga till när jag tycker något är fel, på gott och ont. Jag hade kunnat skriva ett argt inlägg om den nya regeringen. Men nu orkar jag inte. Jag skäms över Sverige, dels för att de släppte in SD (vilket inte är förvånande) och att Alliansen fick vinna. Hur de har mage att kalla sig arbetarparti förstår jag inte. Ingen medmänsklighet där. Jag kan bara hoppas att ingen av mina nära och kära blir sjuk eller arbetslös. Jag kan bara hoppas att jag får jobba, för hjälp kommer man ju inte få från regeringen. A-kassa är ju bara att glömma, lika så arbetsförmedlingen. Man får väl gå på gata i så fall, och det är väl bra för privatisering och egenföretagare ska ju tjäna på "Det nya arbetarpartiet".

Sista arbetsdagen!

"Bara" ett tolvtimmarsskift kvar för den här gången, fast jag hoppas på mer! Funderar om jag ska ladda upp med liiiiiite mer godis, bara för att klara av natten. Jag menar, blir det dimma som i natt måste jag få lite tröstgodis. För det är faktiskt inte roligt att köra i dimma. Och sen så ska jag ju sova jättelite på måndag så man kan vaka av och alla som har jobbat natt någon gång vet hur hemskt det är att sova för lite. Bara där har vi ju en utmärkt anledning till snask i natt.

Nej kanske man ska dra på sig paltorna och gå iväg och rösta nu, viktigt som attans i det här valet!

Vilsen i mössan måndag efter en nattvecka

Slick och dipp

Tur att det inte bara är jag som tycker det är vidrigt med slick och dipp. Vi är några fler vettiga i alla fall.

I morgon gäller det. Hoppas på ett regeringsbyte, fattar inte hur människor kan stå för att rösta på dem, inte efter jag har läst klamydiabrevet.

http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html



Jag håller inte med allt som de röda gör eller tycker. Men jag håller på ett humant Sverige. Det här, det är bara tyranni.

Nya verkligheten


Kom på en grej idag, eller insåg kanske man ska säga. Jag har vetat om det men först idag gick det upp för mig att det är lite sjukt och sorgligt. Facebook är vår nya verklighet. Finns det inte på facebook så finns det inte på riktigt. Har man inte ändrat civilstatus på facebook är man inte tillsammans, finns man inte på facebook finns man inte. Varför räknas facebook så hårt? Jag hör också till dem som har facebook som ny verklighet, men gud så sjukt det är. Det som räknas finns på facebook, annars är det inte viktigt. Det låter inte riktigt rätt eller hur? Men så är det, kanske man helt enkelt får öppna sig för den här nya verkligheten. Som för renässansen ungefär.

Oreo

Såg just reklamen för Oreos. Såhär gör man enligt dem: vrid av ena halvan. Slicka på fyllningen. (Som jag fattar) tryck tillbaka halvan och doppa i ett glas mjölk. Ingen annan som tycker det är vidrigt att först SLICKA på den sedan doppa den i ett glas upprepade gånger?

Bildkälla


I sann söndagsanda

Så sitter vi ännu i sängen, jag i skjorta och tjocksockor och han i t-shirt, och spelar tvspel. Idag har vi bara tagit det lugnt, ätit godis, brownie (som var gudomlig, jag överträffade mig själv där) och smörgås till frukost/lunch och som sagt bombat på i tv-spelet! Det blir hämtpizza till middag, och OM vi orkar, och det slutar regna förstås, så tar vi en promenad senare. Men bara om vi hinner mellan filmerna vi har tänkt se. I morgon blir det hemfärd, och nattvecka i gruvan. Pengar pengar! Kan jag se en ny blixt hägra i horisonten?



Utekväll med snyggot

Idag har vi vår utekväll, även kallad datekväll. Eller middag på Allstar och bio med gottit. Men hur som helst, jag får klä upp mig, lägga lite finsmink och karl snyggar till sig så han ser sådär extra snygg ut och vi får äta gott. Dock har vi en sen middagsbokning och vi fördriver tiden med tvspel. Svågern var så snäll och gav karln ett han hade dubbla av (svågern inte karln) så vi har skitkul med det.
Nu är det min tur, hej hopp!

Underbara veckan

Har en toppenvecka söderut med karln min. Trots att han tvingas gå i skolan under dagarna så har jag sysselsatt mig bra ( tack Gud för playstation, kabeltv och internet!) Just nu har lillen slocknat efter en dag i skolan och jag nattsuddar lite. Det kan vara så att jag kanske somnar om på morgonen när han åker till skolan.
Det kliar igen i fotofingrarna, ska se om det är härligt väder på lördag så kanske jag kan lura med honom ut på promenad. Borde inte vara omöjligt. I morgon blir det vår kväll, vi får väl kanske inte så många sådana så himla ofta just nu så då passar vi alltid på när vi ses, så vi ska ut och äta och sedan gå på bio. bara mys och inget annat!


Trött och slö

Efter en härlig dag hos karln. Fick lite kvalitetstid med Sara på stan när han var i skolan, och det råkade bli lite handling. Fast bara nödvändiga saker som ljus och den sötaste uggleljuslycktan någonsin. Funderar starkt på att inhandlan en hem också, är mycket svag för ugglor!
Min telefon börjar ge upp märkte jag idag, skärmen slocknar ibland så jag måste starta upp den, och ibland laggar skärmen så jag måste skaffa en ny, typ nu. Då är frågan: vänta på en iphone?

Umeå

Då har jag vinkat av karln som skulle till skolan, och sitter här och försöker få igång en boxer tvkortsmodulgrej. Det går inte. Jag har ingen som helst aning hur man gör det. Jag är annars en väldigt teknisk tjej. Men den här har knäckt mig. Så jag får väl...ta en promenad istället...

Åter på resa

Sätter mig på tåget neråt idag igen, knappt en vecka hemma. Försöker vänja mina föräldrar vid att vara utan mig, så det blir lättare för dem när jag flyttar;)

 

Blev lite packning, men det får vara, man kan alltid lämna någon tröja och så där, lär ju vara där ganska mycket!

 

 

 

 

 


Lite lika är de väl?


???

Vad tusan har katten för sig egentligen? Och vad ser den?

Smyckesverkstad

Har gjort min allra första beställning på ett smycke idag och jag är stolt som en tupp! Håller redan på med ett nytt armband att lägga ut här, hoppas någon nappar. Och ett halsband...örhängen hade inte varit fel...hm kanske jag får ta med pärllådan till Umeå i veckan och storproducera!

Tog mig en kvällfika med en god vän och hann catcha up lite som hänt sedan vi sist sågs. Hann även med en fotosession ute i skogen med pappa som sällskap, fick några fina bilder med rådimma faktiskt. Och några coola på en gammal gammal gruvingång. Jag är så himla fotosugen jämt, och skaparsugen. Kommer nog bli mycket packning till Umeå :/:/

 

 

 

Ni får ursäkta om färgerna är lite sådär, men klockan är tjugo i ett och nu orkar jag inte greja mer


RSS 2.0