Vill ha

En del saker just nu. Fina sommarsandaler, som också är sköna. Ett fint rött läppstift (jaa just för att det är inne just nu, men även lite för att jag vill våga ha det någon gång!). En söt sommarklänning. En ny dator. En stoooor godispåse. Pengar utan att jobba. Eh ja, man får ju drömma?

Tror det är mig vå får sätta på socker-detox när jag kommer hem igen, gudars vilket godissug. Och fuskade igår och åt en STRONG-rulle, pappa köpte en åt mig, och jag kunde bara inte hålla mig. Jag skäms. Det är som riktigt fin whiskey för en alkoholist.




Bildboom

Här kommer då några fler bilder från läggan.



Vardagsrummet, det rum som är mest klart och enda rumet jag har bild på som är något att visa upp.



Och här är en av de två tjusiga tavlor som hänger ovanför soffan, min favorit. Stefans verk:) Har gett honom en riktigt bra deal med den tavlan faktiskt: han får sälja den, om han vill bli singel igen. Eller så behåller han oss båda. En win-win skulle jag vilja säga.



Här ser ni andra tavlan lite grann. Och en mycket tjusig palm som vi har inhandlat, love it!
(ja jag är en nörd när det kommer till växter annars är jag svincool.)



Förra helgen var vi på IKEA...

(det här var innan vi betalade det är därför Stefan ännu ser så glad ut)



...och där köpte vi förutom en vitrinskåp, vardagsrumsbord, mattor och annat, en maskroslampa! Man kan ju inte vara sämre än alla andra! Och det är stor i vårt vardagsrum, som ni ser på andra bilden :P


Får ta fler bilder när jag åker ner igen, nu när köket och hallen börjar vara klara.

 

 

 


Ingen Carrie Bradshaw

Snarare en Carrie Svensson, men klädkammaren börjar ta sig! Rustafärg täcker inte sådär super, men väggarna ser bättre ut än innan jag börjare i allafall och det är huvudsaken. Stefan fick också plats, trots att han stortsint lät mig gå före. Som han sa, det här är mitt nöje, och mina saker fick gå först. It's a keeper, mina damer och herrar! Som sagt, inte alls färdig ännu, och jag har inga fler bilder att skaka lös än men det kommer. Kanske.




Ser ni? Stefan har faktiskt två par skor där inne!


Ingen storbloggare precis

Det kommer jag då aldrig bli. Nu är det en och en halv veckan sen vi flyttade in, förra helgen åkte vi till IKEA Stefans jungfrutur :), i fredags fick vi färdigtapetserat och till veckan bestället vi de sista möblerna som vi inte fick med i bilen. Jag har egentligen bilder att bjuda på, men jag har inte sladden här så jag kan koppla upp telen. Så en annan dag?

Är hemma i norr över veckan för lite jobb. Bra med lite cash i fickan. Sedan tillbaka hem. Ja, alltså söderhem. Har ett norrhem och ett söderhem och det kan bli förvirrande. Men i alla fall, tillbaka NER och så förhoppningvis ställa iordning möblerna precis färdigt till inflyttningsfesten. Ser så himla mycket fram emot det! Har aldrig haft en fest, än mindre en inflyttningsfest.

Och så blir det försenade våfflor till middag idag, dagen kan ju inte bli bättre!

9 kvar

Jag och sambon genomgår en grav sockerdetox. Jag klarar mig bra, för jag har låtit bli socker på vardagarna många gånger tidigare, men karln, ja du. Jag har aldrig sett en knarkare tända av och få abstinens, men jag kan mycket väl tro att det är såhär det går till. Men han är jätteduktig, och håller sig borta från godis och läsk! Frukt, hårdbröd och sockerfri saft är det som har slinkit ner.
1 av 10 pass av min uppsägning gjord. Vad mer kan jag säga? JAG hade behövt socker och godis i massor.

Andra kvällen

Kära vänner och obekanta! Efter en helg med hektiskt flyttande, shoppande, inredande och städande så är vi nu (nästan) i ordning. Det står...fem tror jag...jo fem o-uppackade kartonger, men det är för att de hänger på möbler vi inte har än. Och de planerar vi att införskaffa i helgen.
Vi har tom en tvättmaskin (bättre begagnad) som nu fungerar efter att först ha typ fungerat, sedan inte fungerat, sedan fungera och inte fungera igen. Nu är jag inne på tredje ronden, och första testen med riktig tvätt och den håller än. Nu håller vi tummarna!
Andra kvällen som sambo och karln min snarkar redan högt från sovrummet. Borde jag ta åt mig?

Ja kära vänner

I morgon, då drar vi med släp och packning. Det känns spännande, roligt och rätt. Ska bli så skönt att få komma i ordning där borta, min ny-gamla stad. Hemma är alltid här, men tur att man kan ha flera hem!

Nu när jag sitter här i mitt kort sagt öde flickrum känns det lite sorgligt. Lite för flytten, men mycket mindre än förra gången vi gjorde oss klara att flytta, men mest för att jag tycker synd om flickrummet som måste vara så tomt. Det känner nog sig ensamt!

Före:

 

Efter:

 

Mitt stackars rum!


Gaaarrgh!!


XX

Ögonen står i kors. Ytterligare två lådor packade. Plus lite till. Två maskiner körda. Det är alltså 7 lådor sammanlagt nu. Tur att vi har en stoooor lägenhet.

Flyttpacka

Usch. Så fula ord har jag sällan använt så ofta som senaste veckan. Jag har packat tre kartonger, var av två innehåller bara porslin och glas och det syns ingen skillnad. Mitt rum svämmar bokstavligen över av grejer. Blärk! Så himla tråkigt. Så, såklart, har ju alla förståelse för att jag smiter undan då och då! Mina barn ska aldrig få ha mycket grejer, de kommer förstå när de är stora att jag gör det för deras egen skull. En leksak och en snörstump. På sin höjd.

Tog ut Frida och rastade henne idag, stackarn har legat inne och varit sjuk i flera dagar. Så vi passade på att äta en god toast och byta det nyaste skvallret.

Nä...nu måste jag återgå till den här röran. Fast jag borde hänga upp tvätt, egentligen!

Onsdag morgon

Hahaha! Jag är inte sjuk! Än i alla fall. Och Frida är frisk nog att orka ses (och antaligen smitta mig :D )

Konstig känsla

Jag är varm i skinnet, men kall på insidan, svidig i det där stället mellan näsan och halsen. Känner mig...förkyld utan att vara det. Kanske håller på att bli sjuk. Det hoppas jag verkligen inte, eftersom jag bara har packat tre (!) lådor idag och det syns inte ens. Nog jobbigt att packa nu, förstå hur det ska kännas med snor i skallen och förkylning i kroppen! Och så vill jag väldigt gärna träffa Frida imorgon, hoppas hon nog frisk för det, för hon var minsann sjuk.

Ja som sagt, det är ett bombnedslag här just nu. Inte trevligt. Jag tänker bara på allt som ska göras innan vi är i ordning. Det sänker ens livgnista lite. Eller nej, inte de roliga sakerna, som att möblera, köpa grejer, inreda. Men att städa, skura, putsa fönster, ställa in alla små jävla pinaler på rätt plats, det är så tråkigt! Tur att man har världens bästa föräldrar som hjälper en, vi båda två.

Nåja, sängen nästa då, fasen då att nya H.I.M.Y.M avsnittet inte hade kommit än, perfekt nattsaga.

Min bästa bild i hela arkivet,  så talande på många nivåer


Tisdag redan

Veckorna flyger ju förbi! Nu är det packning som gäller för hela slanten, och det är tyvärr inte lite. Hatar att packa. Helgen förflöt smidigt, vi åkte ner, tömde släpet, packade in och hann köpa lite färg och en helt underbar palm till vardagsrummet! Jag är redan kär i den! Så fortsättning följer till helgen!

Mannen i vårat kylskåp

De som har varit hemma hos oss lite oftare vet att vårat kylskåp låter väldigt knäppt. Det gnäller, och knorrar på ett väldigt mänskligt vis *slänger en snabb blick på kylskåpet* Nästan så man tror det sitter någon klämd där baki och inte kommer lös. Mycket otäckt när vi just hade fått det, och man satt uppe själv tidigt på morgonen eller sent på kvällen och det började gnälla, stöna och knorra. Spöklikt.

I morgon blir det snabbvisit till Umeå över helgen, dra ner lite möbler och börja städa ur nya lägenheten. Ska bli spännande!


Är det någon där?

RSS 2.0